Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g18g14kcal3.2g0g0.1g0g
Lohifilee 18g34kcal3.3g0g2.4g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.5g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl4.1g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 1.4g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g156kcal14.4g2.6g9.6g0.2g
Valittu annoskoko48g78kcal7.2g1.3g4.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g39kcal3.6g0.7g2.4g0.1g
Arvot/100g100g162kcal14.9g2.7g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855