Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kananmuna, paistettu 19g38kcal2.4g0.1g3.2g0g
Pekoni rasvainen 6.8g26kcal0.8g0g2.5g0g
Ranskankerma Valio8.1g23kcal0.2g0.3g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g206kcal7.2g2g19g0.4g
Valittu annoskoko48g103kcal3.6g1g9.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g52kcal1.8g0.5g4.8g0.1g
Arvot/100g100g215kcal7.5g2.1g19.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240