Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g4.7g8.4kcal0.1g0.4g0.7g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g11g19kcal2.2g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)12g41kcal1.5g8.2g0.2g0.4g
Plus maito (Valio), annos 100g2.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Ingman Pohjanpoika juusto3.5g14kcal0.8g0.1g1.1g0g
Tomaatti, tuore4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g182kcal10.4g18.4g7g1.2g
Valittu annoskoko48g91kcal5.2g9.2g3.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g45kcal2.6g4.6g1.8g0.3g
Arvot/100g100g189kcal10.8g19.2g7.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445