Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 8.4g8.8kcal1.9g0g0.1g0g
Arla Apetina 8% feta13g19kcal2g0.5g1g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g1.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma Valio 5%13g7.5kcal0.2g0.4g0.6g0g
Torino tumma proteiinipasta plus6.2g21kcal1.4g3.3g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g124kcal11.2g9.6g4.4g1g
Valittu annoskoko48g62kcal5.6g4.8g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g31kcal2.8g2.4g1.1g0.3g
Arvot/100g100g130kcal11.7g10g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087