Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 26g17kcal0.8g1.2g0.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g9g33kcal0.3g7.6g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g150kcal4.4g18.6g6.2g0.6g
Valittu annoskoko48g75kcal2.2g9.3g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g38kcal1.1g4.7g1.6g0.2g
Arvot/100g100g156kcal4.6g19.3g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121300