Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 5.5g39kcal0g0g4.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.6g0.1g0.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 10g14kcal1.3g0g1g0g
Anjovis 3g7.6kcal0.9g0.3g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.6g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Purjosipuli9g1.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio3.6g12kcal0.9g0g0.9g0g
Muna, annos 60g2.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g225kcal9.2g14.6g14g1g
Valittu annoskoko48g113kcal4.6g7.3g7g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g56kcal2.3g3.7g3.5g0.3g
Arvot/100g100g235kcal9.6g15.2g14.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831