Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g16g0.3g0.8g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.5g18kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 2.1g8.7kcal0g2.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Hiiva 1.3g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g293kcal6g37g13g1.8g
Valittu annoskoko48g146kcal3g18.5g6.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna24g73kcal1.5g9.3g3.3g0.5g
Arvot/100g100g303kcal6.2g38.3g13.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177070