Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g10g22kcal1.1g0.2g1.9g0.3g
Sipuli, tuore2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 8.3g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 14g8.8kcal0.2g1.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Parsakaali, tuore, 257g4.8g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kiinankaali raaka 100g4.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g77kcal3.6g5.8g4g1.6g
Valittu annoskoko48g38kcal1.8g2.9g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna24g19kcal0.9g1.5g1g0.4g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062