Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 9g3.2kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kukkakaali 10g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Oivariini, 750.7g5kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt5.2g2.4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g4.6g14kcal1.2g0.1g1g0g
Kesäkurpitsa5.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tumma soijarouhe, risetti2.6g7.5kcal1.3g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g80kcal7.2g4.6g3.4g0.8g
Valittu annoskoko48g40kcal3.6g2.3g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g20kcal1.8g1.2g0.9g0.2g
Arvot/100g100g83kcal7.5g4.8g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096