Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Oltermanni, perinteinen6.6g24kcal1.6g0g1.9g0g
Aurajuusto3.7g13kcal0.7g0g1.1g0g
Paprika punainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki8.8g7kcal1.1g0.2g0.2g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 3.4g6.4kcal0.9g0g0.3g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )3.4g4.8kcal0.4g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g149kcal12.4g1.8g9.8g0.6g
Valittu annoskoko48g75kcal6.2g0.9g4.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g37kcal3.1g0.5g2.5g0.2g
Arvot/100g100g155kcal12.9g1.9g10.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062