Jauhoton pizzapohja LCHF

Ainekset:
4 kananmunankeltuaista
4 kananmunanvalkuaista
4rkl Lindahlsin Venäläistä jogurttia
1/2tl suolaa
1dl juustoraastetta

Tee näin:
Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sekoita taikinan muut
aineet keskenään tasaiseksi massaksi.

Sekoita valkuaisvaahto ja
muut ainekset (massa) varovasti keskenään tasaisesti.

Levitä taikina
uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa kunnes pintaan muodostuu pieniä
ruskeita täpliä.

Täytä kuten tavallinen pizza mieluisilla täytteillä ja paista 250 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja saanut hiukan väriä.

Vinkki: anna pizzan jäähtyä hetki ennen viipaloimista, jotta leikkaaminen sujuisi helpommin.

Reseptin lahde: www. lindahls.

fi

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Venäläinen jogurtti (Lindahls), annos 100g13g24kcal0.5g0.5g2.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa11g33kcal2.5g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g182kcal12g1.2g14.4g0g
Valittu annoskoko48g91kcal6g0.6g7.2g0g
Annoskoko puolitettuna24g46kcal3g0.3g3.6g0g
Arvot/100g100g189kcal12.5g1.2g15g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277620