Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g10g18kcal2g0g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.5g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g10g2.6kcal0.3g0.3g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)10g36kcal1.3g7.3g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g132kcal8.6g15.4g3.6g0.8g
Valittu annoskoko48g66kcal4.3g7.7g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g33kcal2.2g3.9g0.9g0.2g
Arvot/100g100g137kcal8.9g16g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908