Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee22g26kcal4.6g0.5g1.3g0g
Paprika keltainen, annos 40g3.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, tuore10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g1.3g2.4kcal0g0.6g0g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g2.2g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g78kcal10g6.2g2.8g0.6g
Valittu annoskoko48g39kcal5g3.1g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g20kcal2.5g1.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g82kcal10.4g6.4g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325120