Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kahvikerma hyla Valio1.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g22g39kcal4.2g0g2.4g0g
Lanttu 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss0.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g91kcal8.4g1.4g5.4g0.4g
Valittu annoskoko48g46kcal4.2g0.7g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g23kcal2.1g0.4g1.4g0.1g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.5g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139