Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu6g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 7.4g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen5g36kcal0g0g4g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g2.5g18kcal0g0g2g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g2.5g6.3kcal0.4g0.1g0.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g6.3g25kcal0g6.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g312kcal3.8g41.4g14.2g1g
Valittu annoskoko48g156kcal1.9g20.7g7.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g78kcal1g10.4g3.6g0.3g
Arvot/100g100g325kcal4g43g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081