Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g31g58kcal5.5g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g125kcal11.2g1.6g8g0g
Valittu annoskoko48g62kcal5.6g0.8g4g0g
Annoskoko puolitettuna24g31kcal2.8g0.4g2g0g
Arvot/100g100g129kcal11.6g1.7g8.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215