Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g5.6g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Seiti x-tra7g5.6kcal1.2g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g24kcal2.6g2.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko48g12kcal1.3g1.2g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g6kcal0.7g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g25kcal2.7g2.5g0.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448