Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g9g10kcal2.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali23g4.9kcal0.3g0.8g0g0.5g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)9g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kesäkurpitsa, tuore1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.3g7.7kcal0g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g56kcal5.2g3g2.4g1.2g
Valittu annoskoko48g28kcal2.6g1.5g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g14kcal1.3g0.8g0.6g0.3g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.1g2.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720