Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g3.9g10kcal0.5g0.1g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g31kcal1.8g1.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko48g16kcal0.9g0.8g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g8kcal0.5g0.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g32kcal1.9g1.7g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607