Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 9g11kcal2g0g0.3g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 14g4.8kcal0.2g0.8g0g0.4g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g31kcal4.4g1.8g0.6g0.8g
Valittu annoskoko48g16kcal2.2g0.9g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g8kcal1.1g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g33kcal4.6g1.9g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346