Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 10g4kcal0g0.9g0g0.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)5.2g8.3kcal0.1g0.1g0.8g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g40kcal0.8g4.8g1.6g1g
Valittu annoskoko48g20kcal0.4g2.4g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g10kcal0.2g1.2g0.4g0.3g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548