Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka12g29kcal1.3g1.9g1.9g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g9g13kcal1.2g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Etikkapunajuuri 3.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g9g31kcal0.2g0.2g3.3g0g
Ranskankerma, Milbona7.8g23kcal0.2g0.2g2.3g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 1.3g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g204kcal6.2g6.6g17.2g0.4g
Valittu annoskoko48g102kcal3.1g3.3g8.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g51kcal1.6g1.7g4.3g0.1g
Arvot/100g100g211kcal6.4g6.8g17.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388