Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5.5g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g6.6g8.5kcal1.3g0g0.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g6.8g17kcal1.3g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g61kcal5.4g1.8g3.8g0.4g
Valittu annoskoko48g30kcal2.7g0.9g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g15kcal1.4g0.5g1g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5.6g1.9g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929