Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g11g8.3kcal1.8g0.2g0.1g0g
Tomaattimurska 11g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 22g23kcal0.9g4.2g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g90kcal5.6g10.8g2.4g1.4g
Valittu annoskoko48g45kcal2.8g5.4g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g22kcal1.4g2.7g0.6g0.4g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.2g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240