Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 3.5g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.9g6.4kcal0.3g1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow2.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g8.4g14kcal0.7g0.3g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g189kcal9.2g9.6g12.6g1.2g
Valittu annoskoko48g95kcal4.6g4.8g6.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g47kcal2.3g2.4g3.2g0.3g
Arvot/100g100g196kcal9.5g9.9g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103564