KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g11g44kcal9g0.8g0.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 4.1g13kcal0.4g2.4g0.1g0.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g3.7g21kcal0.8g0.7g1.8g0.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.4g7.8kcal0.7g0.2g0.5g0.7g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2g18kcal0g0g2g0g
Hiiva, 50g1.5g0.9kcal0.2g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g232kcal24.2g8.2g11.2g2.2g
Valittu annoskoko48g116kcal12.1g4.1g5.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna24g58kcal6.1g2.1g2.8g0.6g
Arvot/100g100g240kcal25g8.5g11.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533