Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 16g3.5kcal0.1g0.5g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g10g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste6.3g23kcal1.8g0.1g1.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g92kcal4.4g3.8g6.4g1g
Valittu annoskoko48g46kcal2.2g1.9g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g23kcal1.1g1g1.6g0.3g
Arvot/100g100g95kcal4.6g3.9g6.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534