Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 20g8.7kcal0.1g1.3g0.1g0.6g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g3.4g14kcal0g3.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 14g12kcal0.4g0.6g0.8g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g2.8g9kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g108kcal3.4g14g3.6g1.8g
Valittu annoskoko48g54kcal1.7g7g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna24g27kcal0.9g3.5g0.9g0.5g
Arvot/100g100g111kcal3.5g14.5g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807