Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 30g13kcal2.9g0.1g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta7.2g20kcal1.1g0g1.8g0g
Voi 3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3g18kcal0.7g0.2g1.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g191kcal9.6g0.8g16.4g0g
Valittu annoskoko48g95kcal4.8g0.4g8.2g0g
Annoskoko puolitettuna24g48kcal2.4g0.2g4.1g0g
Arvot/100g100g197kcal9.9g0.8g17g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761