Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Tonnikala vedessä 9g10kcal2.1g0g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.2g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g1.3g3.1kcal0.2g0.6g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml9g14kcal0.2g0.2g1.4g0g
Herneet (Apetit)6.3g3.3kcal0.4g0.3g0.1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g6.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g15g16kcal0.8g3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g118kcal7.8g11.8g4.2g0.4g
Valittu annoskoko49g59kcal3.9g5.9g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g29kcal2g3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g121kcal8g12.1g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575