Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g5.6g21kcal1.6g0g1.6g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 9g5.9kcal0.3g0.4g0.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0.7g
Riisijauho / -hiutale 5.1g19kcal0.4g4.1g0g0.1g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g1.1g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g4.2g4.8kcal0.8g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g232kcal7.2g12g16.8g5.2g
Valittu annoskoko48g116kcal3.6g6g8.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna24g58kcal1.8g3g4.2g1.3g
Arvot/100g100g241kcal7.5g12.4g17.4g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656