Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow8.5g8.5kcal1.9g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Ruokakerma Valio 5%4.7g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sokeri0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g24g8.2kcal0.2g1.5g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g84kcal6.8g5g3.8g0.2g
Valittu annoskoko49g42kcal3.4g2.5g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g21kcal1.7g1.3g1g0.1g
Arvot/100g100g87kcal7g5.2g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752