Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 1.6g4.4kcal0.2g0.4g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Tonnikala vedessä 12g12kcal2.6g0g0.2g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g3.9g4.3kcal0.7g0.1g0.1g0g
Oliivi3.9g4.3kcal0.1g0.2g0.4g0.2g
Parsakaali brokkoli 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.8g3.9kcal0.2g0.3g0.2g0.2g
Soijakastike 1.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g110kcal11g3.8g5.2g2.6g
Valittu annoskoko49g55kcal5.5g1.9g2.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna24g28kcal2.8g1g1.3g0.7g
Arvot/100g100g113kcal11.3g3.9g5.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449