Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g3.9g17kcal0.9g0g1.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g2.6g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Bataatti, kuorittu 9g7.4kcal0.1g1.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g5.2g5.7kcal1.2g0g0.1g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g5.2g4kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g91kcal5.6g5.4g4.8g1.4g
Valittu annoskoko48g45kcal2.8g2.7g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g23kcal1.4g1.4g1.2g0.4g
Arvot/100g100g94kcal5.8g5.6g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740