Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 9g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Paprika keltainen 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g0.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g0.9g2.1kcal0g0.5g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g0.3g1kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee15g15kcal3.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g55kcal8.8g2.4g0.4g1g
Valittu annoskoko48g28kcal4.4g1.2g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g14kcal2.2g0.6g0.1g0.3g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.5g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369