Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 12g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 8.2g6.6kcal0.1g1.4g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 8.2g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%2.7g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.7g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g62kcal2.2g7.6g2g1g
Valittu annoskoko48g31kcal1.1g3.8g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g16kcal0.6g1.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g65kcal2.3g7.9g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902