Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%25g43kcal5g0g2.5g0g
Ranskankerma Valio6.2g18kcal0.2g0.2g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Flora ruokakerma 15 % 250g5.2g7.8kcal0.1g0.2g0.8g0g
Pekoni Pirkka5.8g17kcal0.8g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g173kcal12.4g1.6g13g0.2g
Valittu annoskoko48g86kcal6.2g0.8g6.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g43kcal3.1g0.4g3.3g0.1g
Arvot/100g100g179kcal12.8g1.7g13.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161