Satusirkan satay kastike

Rouhi pähkinät.

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Halkaise chilipalko, poista siemenet ja hienonna chili.

Kuullota sipuleita ja inkivääriä paistinpannulla öljyssä.

Lisää joukkoon chili sekä juustokumina ja kääntele seosta parin minuutin ajan.

Lisää joukkoon kookosmaito, ja rouhitut pähkinät.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.

Lisää limetin mehu ja tarkista maku.

Lisää halutessasi Ketjap Manis -kastiketta tai suolaa sekä sokeria.

Reseptissä ei ole sokeria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinä 8.8g50kcal2.2g1.2g3.8g1.4g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (1tl) (Spice up!), annos 5g1.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Auringonkukkaöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.7g2.7kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Kookosmaito uht (Aroy-d), annos 250g25g80kcal0.5g1g8.5g0g
Lime, kuorittu, annos 50g5g1.8kcal0g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g306kcal5.8g6g29g3.4g
Valittu annoskoko49g153kcal2.9g3g14.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna24g77kcal1.5g1.5g7.3g0.9g
Arvot/100g100g315kcal6g6.2g29.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214635