Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Kidneypapu, suolaliemessä6.8g7.5kcal0.5g1.2g0g0.5g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)3.5g16kcal0.8g0g1.4g0g
Paprika, punainen3.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g4.7g3.4kcal0.1g0.8g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g100kcal6.6g6.8g4.6g2g
Valittu annoskoko49g50kcal3.3g3.4g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna24g25kcal1.7g1.7g1.2g0.5g
Arvot/100g100g103kcal6.8g7g4.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057