Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g8.2g2.7kcal0.1g0.4g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g61kcal4.8g4.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko49g30kcal2.4g2.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g15kcal1.2g1.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g63kcal4.9g4.5g2.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571