Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g24kcal1.8g0.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko49g12kcal0.9g0.3g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g6kcal0.5g0.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g25kcal1.9g0.6g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264