Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Tonnikala vedessä 5.5g5.7kcal1.2g0g0.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)2.2g1kcal0g0.2g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)5.5g18kcal1.5g0g1.3g0g
Tomaatti, tuore5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g137kcal13g1g9g0.2g
Valittu annoskoko49g69kcal6.5g0.5g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g34kcal3.3g0.3g2.3g0.1g
Arvot/100g100g141kcal13.3g1g9.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388