Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 5g11kcal0.9g0g0.9g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 8.3g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 2.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli, paistettu 0.9g0.9kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Pavut tomaattikastikkeessa5.3g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g51kcal2.8g4.8g2.2g1.2g
Valittu annoskoko49g26kcal1.4g2.4g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g13kcal0.7g1.2g0.6g0.3g
Arvot/100g100g53kcal2.9g4.9g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277