Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g11g2.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 6g11kcal1.6g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa13g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g13g4.5kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g69kcal4g3.8g4.2g1.2g
Valittu annoskoko49g34kcal2g1.9g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g17kcal1g1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g71kcal4.1g3.9g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741