Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman7.3g12kcal0.9g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Palsternakka 2.7g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Juuriselleri 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g3.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g37kcal2g2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko49g18kcal1g1g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g9kcal0.5g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.1g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512