Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 21g6.4kcal0.2g1.1g0g0.4g
Naudan paistijauheliha, Pirkka19g32kcal3.8g0g1.9g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g4.7g14kcal0.2g0.3g1.4g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)1.9g5.2kcal0.3g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g116kcal9g3.2g7.4g0.8g
Valittu annoskoko49g58kcal4.5g1.6g3.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g29kcal2.3g0.8g1.9g0.2g
Arvot/100g100g118kcal9.2g3.3g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242