Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 37g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g100kcal1.2g4g8.4g1.4g
Valittu annoskoko49g50kcal0.6g2g4.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g25kcal0.3g1g2.1g0.4g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.1g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768