Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 12g4kcal0.5g0.2g0g0.3g
Pekoni, paistettu 4g21kcal0.7g0g2g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g12g13kcal0.3g0.4g1.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g6.1g16kcal1.6g0g1g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g171kcal11.2g1.6g13.2g0.8g
Valittu annoskoko49g85kcal5.6g0.8g6.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g43kcal2.8g0.4g3.3g0.2g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.6g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390