Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit6.2g8.1kcal0.2g0.1g0.8g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g18g60kcal2.5g0g5.4g0g
Broilerinfilee (Snellman)25g21kcal4.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g177kcal13.6g1g12.8g0g
Valittu annoskoko49g88kcal6.8g0.5g6.4g0g
Annoskoko puolitettuna24g44kcal3.4g0.3g3.2g0g
Arvot/100g100g181kcal14g1g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231