JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha27g46kcal5.2g0g2.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.8g6.7kcal0.1g0.3g0.5g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras2.5g6.8kcal0.2g1.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl4.5g6kcal0.6g0g0.4g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g135kcal12.4g4g7.2g0.8g
Valittu annoskoko49g68kcal6.2g2g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g34kcal3.1g1g1.8g0.2g
Arvot/100g100g139kcal12.8g4.1g7.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927